Jobba på AniCura

Som medarbetare på AniCura är du del av en europeisk familj med engagerade och motiverade kollegor.

Vår ambition är att vara den mest attraktiva arbetsgivaren inom djursjukvården. Vi investerar betydande resurser och tid i kompetensutveckling, eftersom vi vet att nöjda medarbetare är en förutsättning för att nå våra mål om att erbjuda högsta möjliga vårdkvalitet och ha den bästa kundservicen.

Detta är AniCura som företag och arbetsgivare i korthet:

En värderingsstyrd organisation

Våra värderingar vägleder oss i allt vi gör, från medicinsk vård till kundrelationer och ledarskap. Vi investerar tid och resurser i våra värderingar för att säkerställa att de genomsyrar hela verksamheten.

Gemensam passion för djur

På AniCura delar vi alla en gemensam passion för djur och deras välbefinnande. Vi behandlar djur med den omtanke och respekt som de förtjänar och delar ambitionen om att förbättra djurens livskvalitet.

Kvalitet vår högsta prioritet

Högsta möjliga veterinärmedicinska kvalitet och patientsäkerhet är hjärtat i verksamheten och vi har ett unikt kvalitetsprogram med ett särskilt team som stödjer djursjukhusen i att utveckla vårdkvaliteten.

Unika möjligheter att utvecklas

AniCuras medarbetare växer och utvecklas genom nya utmaningar, många utbildningsinitiativ och vårt internationella nätverk. Vi stöttar våra medarbetare i kunskapsdelning mellan länder och djursjukhus, och uppmuntrar individer att specialisera sig.

Balans mellan arbetsliv och fritid

AniCura strävar efter att hitta lösningar så att medarbetare kan kombinera arbets- och familjeliv på ett bra sätt, eftersom vi vet att det är avgörande för vår framgång.

En livsomvälvande resa

AniCura är ett av de snabbast växande djursjukvårdsföretagen i världen och alla medarbetare är del av samma resa. Tillsammans skapar vi framtidens djursjukvård.

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor